Hahah slarvisar..

Hahah snacka om att Jedward är slarviga.. Dom glömde sin laptop i SVERIGE! Och har nu tappat bort deras mobil.. Känns som att jag behöver lära dom lite vett ;) Fast jag är ju inte bättre jag.. O.o











KramKram

Aik sockor!

Tänkte bara visa er hur min stickning går, alltså hur långt jag kommit. (Eftersom jag tjatar om det så himla mycket -.-) Det ska bli ett par aik sockor, men jag har inte börjat med rundstickningen än (har ingen aning om vad det heter.) Tänkte typ använda dom hemma eller på aik ishockey match eller helt enkelt ge bort dom. Kram på er och njut av dom vackra färgerna här nedan :D











KramKram

Dåligt med uppdateringen..

Ledsen att det blir en till dålig uppdatering. Men nästa vecka eller på helgen kan jag nog uppdatera. Inte för att jag har så mycket att säga dock men.. Anledningen till den dåliga uppdateringen är skolans fel. Jag måste öva till ett engelska prov som jag inte kan något på typ, och så måste jag sticka som faktiskt har blivit ganska kul. Aja ses och hörs nån annan dag :-D KramKram

Läxor Läxor Läxor

Förlåt för den dåliga uppdateringen.. Jag har bara så mycket läxor och prov. Just nu så uppdaterar jag från min mobil.. Men annars då? Vad har hänt i mitt liv? Jo jag har lärt mig sticka.. Och ja det är faktiskt kul när man väl lärt sig och ser förändringen. Vi får se om jag uppdaterar i morgon. Tyvärr blir det ungen bild, det är det ända som jag inte har koll på för tillfället.. KramKram

Herregud hur korkad får man va?

När jag var i kista, var det inte alls mycket folk som var där för att träffa de. Människorna på bilden, står och skriker efter Mange Makers som spelade någon timme senare. Samt att Ulrik Munther varit där precis. Minst folk var det när Jedward spelade. Hahah :]

Många var där för att träffa bloggare också. Många gick även därifrån när Jedward började sjunga. :]




Asså Linnea eller vad du heter, varför gick folk därifrån när Jedward skulle uppträda? :O
Ooooh kan du använda din hjärna nu?? Jobba täääääänk..
Asså alla gick ju för att dom flesta skulle se dom i fryshuset sen och då gick ALLA nästan till signeringen sen. Den kön var sjuuuukt lång. typ 200 m utan att överdriva..
Och om du missade det så sa ''programledaren'' såhär:
- Och sen kommer vi gästas av några artister... Ulrik Munther... publiken eeeejjjh... och sen kommer Jedward... plubliken AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!.. Sen kommer Mohombi.. plubliken eeehjjj.. Men komigen lite gladare kan ni väl va!
Så vart var du igentligen? Jag stod i alla fall bland galna Jedward fans (bland annat jag)












KramKram

Bowling match :]

Hej bloggen! Idag så har det varit bowling tävling :-) Det gick väldigt bra för en gångs skull. Min bästa serie hamnade på 156 ganska så bra för att vara jag :-P I kväll ska jag sova hos Frida och ladda inför matcherna i morgon.









KramKram

Nu blir jag arg!!

Haha, jag håller med Maia. Och jag måste dessutom påpeka: tror du inte att folk övernattade i en vecka i Trafalgar Square i somras?
Det är också skillnad på en stor konsert jämfört med att få lite information om vilket träslag som passar vilken personlighet då man gör trollstavar och info om McGonagalls uppväxt. Och just det, Harry Potter är bäst!



Asså nu får det vara nog!!! Jag vill inte höra mera ''skit''!!!
Asså jag skiter i träslag och bla bla bla.. Det spelar ingen roll om det skulle vara konert eller inte. Alla människor som älskar dom skulle köa i dagar bara för att få en kram av dom och säga Hello. Asså alla Jedward fans skiter i gentligen om det är konsert dom köar för att bara få se en skymt av dom..
Och föresten om det här kan göra er mindre mordiska så gillar faktiskt Jedward HP.. Nöjda nu eller?
TA REDA PÅ INFO OM NI ÄR TVUNGNA ATT TJAFSA MED MIG, VILL INTE HA MER SÅNNA HÄR KOMMENTERER!!
Kan ni inte bara ge er och erkänna att Jedwards fans är lika trogna som HPs fans?!
TA OCH GE ER!!! >:(



Mer än så här många kom till kista. Och ungefär alla skrek när dom visade sig i ett fönster och dansade ;)








KramKram

Dags att köpa munkar.. :-P //bild tagen av Frida


Från liten till stor

Hihihi nu ska jag visa er mina mobiler, från liten till stor. Men tyvärr hittade jag inte den svarta sonny ericsson sem jag hade innan min röda.. Ni kommer förstå får jag kommer sätta in bilderna i ordning.
Annars idag har det inte hänt så mycket.. Vi fick fika på mentorstiden men that's it.
Nu ska jag panik plugga inför prover i morgon, nja inte riktigt men plugga ganska mycket ska jag göra.
Och måla naglarna.. Och fixa i garderoben.. Och uppdatera min mobil.... Varför sitter jag här? Jag har ju massa att göra, tjao :D



Mini mini, min lilla bebis :D

Större... :O

Innan den röda kom en svart sonny ericsson, mindre än denna :P

And noooow, låt mig presentera min första touch mobil!! :D

Asså gemför lixom ;)

:O










KramKram                                                                                   John & Edward

Dumma Jedhaters

Min åsikt: Harry Potter har en STOOOR värld (då menar jag flera miljoner) de som var uppe i 7 dagar 24 h för att få BETA-verisionen utav en ny Potter-hemsida var mycket fler än en miljon. Därav en massa tusen som inte lyckades, och de som försökte var inte ens hälften av alla dessa HP-FANTATIKER (inte typ fans, utan beroende). HP är känd över hela världen. Det finns en hel bunt med ord som dessa miljarder med människor har skapat, för lääänge sedan. Jedward blev "kända" för ett halvår sedan, HP släpptes 1997 och har vart väääldigt framgångsrik (och då menar jag verkligen det).

Vill bara säga att HP är liiite kändare och lite bättre (enligt mig, det är ju personligt) och var deffenetivt före med potterheads och OMR, just sayin'. Tror inte riktigt du förstår vilka det är du "muckar med". Btw så står potterheads för att man är "Harry Potter-galen", de som älskar HP kallar sig för potterheads, det är ett uttryck inte en frisyr.

Det var inte jag som skrev kommentaren eller så, och jag menar absolut inget illa med det jag skriver, är bara ett så troget HP-fan så jag kan liksom inte låta bli att inte skriva en kommentar :)


Maia Maia Maia, det här gillar jag inte! Och varför i hela världen gjorde du bunnyears på kända!?
Dom är jätte kända!! Dom var för fan med i eurovision som sändes i flera flera länder!! Så sluta genast med det! Och HP är inte bättre en JEDWARD!! Dom spelar i 2 helt olika serier!!! Jedward kör sitt race som ingen annan kört, dom är jätte speciella och gör inte bara saker för pengar och för att dom måste! Dom kan helt plötsligt i en interjuv börja hoppa och dansa och få reporten att lära sig några Jedward moves. Det är en äkta kändis!! Och om nu Potterhead betyder det som du sa så fine!! Då har inte Jedward härmats. Visst dom härmades med head men OCH??!!
Och föresten, tror du inte att flera galna Jedward fans sitter och väntar skit länge och SOVER utanför kista för att få bra platser?
Och jo Maia jag vet vilka jag muckar med, jag muckar med Jedhaters!! Och jag kommer ALDRIG ÄNDRA ÅSIKT!!!!
Maia jag menar inte heller något illa men jag vill få ett slut på alla elaka kommentarer om Jedward! Så vad är det du vill? Få mig att ändra åsikt och ge mig? NEVER!!!!! D:<



Förevigt trogen! <3









KramKram

Jedward-day

I lördags var en väldigt Jepic day. Eftersom jag gick upp klockan halv sju bara för att få se en skymt av Jedward. Så vi (jag och Linn) beger oss mot Kista. Där ställer vi oss näst längst fram och väntar. Tyvärr fick jag stå bredvid några fjortisar som klaga på att jag tog så mycket plats fast jag inte gjorde det. Så en av dom satte sig PÅ min fot och tryckte mitt ben bakåt. En väldigt obekväm ställning.
Och det roliga var att den som stod på andra sidan om mig också tryckte emot så jag blev lite pressad...
Så tillslut kom en tjej fram ochh snackade en massa och sa att Jedward skulle komma klockan 14:15 (Emelie får panik!!) Så då ska jag alltså stå bredvid dom där tjejerna i 3 timmar ungefär.. Nej skulle inte tro det va. Så jag och Linn bestämmer oss för att stå tidigt i kön till deras signering i stället.
Sen går ALLT snett. Det blir lite tjafs mellan Linn och en viss person och det håller på i typ 1 timma. Sen ska vi tillslut gå och köpa mat, man kommer inte fram till donken. Vi får gå in på Ica och köpa macka.
Sen när vi kommer tillbaka och ska ställa oss i kön till signeringen så är den SKIT lång!
Så vi ställer oss där och gissa vad? Vi får ingen signering för den dumma vakten skyller på min Edward att det var han som sa att dom inte kunde släppa in fler. Och då är vi 2 meter ifrån det röda repet.. Arg? JAAAA.. Besviken? JAAA..
Så vi åker vidare till konserten som var AWESOME!! Dom sjöng alla sina bästa låtar och allt var så himmla bra, jag fick stå näst längst fram i ett hörn. OCH jag nuddade EDWARD tror jag :D
Här kommer lite bilder på Älsklingarna, som är MIIIIIINAAAAAA!! (:



Hihih Linn^^

Såhär kommer typ alla mina bilder se ut.. Men i alla fall, Le Kid var förband åt Jedward (:

Coolaste grabbarna!!

We are sooo cool!!!!

We can flyyyyy! :D

Rör inte mina pojkvänner!! :o

Najsa kostymer :D

Edward pekar på mig, säger vi...

FINASTE bilden jag tog ^^

''Who cares about Miss America, who is Miss Sweeden?''Hela plubliken ''AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH''

John freakar ur ;D

Tyvärr var det här den enda bilden jag fick från Ghostbusters, men i alla fall som ni ser hade dom med sig vattenpistoler.. Som dom sprutade på oss i plubliken. Har nog aldrig blivit så glad av lite vatten på mig! :)

Lipstick rörelserna som ni kanske ser ^^

Ännu en outfit :)

Också en väldigt bra bild, ganska så skarp och vacker :D

OHOHOHOHEO BAD BEHAVIOUR!!!! Jag vet att denna bild är suddig men jag är inte redo att släppa taget om dom...


Fast nu måste jag har inga mer bra bilder på dom nu... :'( DOM KOMMER INTE TILLBAKA FÖRENS NÄSTA ÅR!!!! D':







KramKram                                                                         John & Edward

Svar om Jedward konserten

Hej ! Måste bara fråga lite frågor ^^!

1: går du med någon kompis ?

2: kan du berätta exakt hur det var där ? ( är avundsjuk ) :P
3: om du tog några bilder, vill du sätta in dem på din blogg ? :)


Hej Jossan! Tack för att du kommenterade :)
Såklart ska jag svara på dina frågor!

1. Japp jag gick med en kompis, hon heter Linn och älskar dom lika mycket som jag!
2. Min dag från kista till fryshuset kommer jag berätta i ett annat inlägg som du får se sen, hoppas du klarar av att vänta tills dess ;)
3. Såklart jag ska! Det var typ därför jag tog bilder, men min kamera suger att ta i mörker så dom blev inte så himla bra. Men det får ni ha förståelse för. (Du får se dom i samma inlägg som min dag från kista till fryshuset)


Fortsätt kommentera på min blogg!!! :D












KramKram

Idag händer det!!!


Svar om Jedward (bered dig på en fajt)

OMJ står för "Oh my Jesus" eller ibland för "Oh my Jonas"... Anyway borde ni sluta härma HP. Först med Jedheads istället för Potterheads, och sen med OMJ (fast det redan betyder något annat) istället för OMR.
Jag har inget emot Jedward, men till och med twihards kom på något eget.



Huumm, asså du som kommenterade det här ligger illa till för jag blir så himla irriterad när folk säger elaka saker om Jedward så det jag frågar dig vill du verkligen ge dig in i det här? :O
För det första OMJ:
Du sa att det fanns två saker som hette likadant, alltså måste den ena kommit före den andra. Och då har Jonas härmat också, om du förstår vad jag menar. Så då är det ju helt lugnt.
Och det där med Potterheads, förlåt men hur f*n ser det ut? Jedward har i alla fall speciellt hår... :S
Och Jedward har visst hittat på nått eget! Och vet du vad det är då? Nej antagligen inte eftersom du inte kollat upp så mycket...
Nämligen Jepic istället för Epic. Så vad var det du ville säga? O.o




Hur kan man inte gilla dom? :O








KramKram

OMJ OMJ OMJ!!




OOOOOOH min nya mobil :)



Idag har jag fått/köpt en ny mobil!!! En Samsung Galaxy S plus!
Jag älskar den av hela mitt hjärta, plus att nu kommer jag kunna surfa på mobilen också! :D
För er som inte hållit räkningen (vilket är väldigt förståligt) så hade jag haft min gamla mobil i 3,5 år! :O
Så på slutet f*cka den upp sig totalt.
Vad tycks? (:






KramKram

Blommigt paket




Det här köpte jag idag inne på Åhlens i farsta. Visst är det bara för gulligt?
Eftersom vi har flyttat nyligen behöver vi skapa mera plats för våra grejer. Vi har flyttat till en 2:a så det är ganska litet för 3 personer plus en katt :P
Kommentera vad tycker ni?







KramKram

Vimmsiga Gizmo

Jag har en god nyhet!! GIZMO kommer bli bra igen!!!
Idag var han hos vetrinären och dom sa att han kommer bli normal igen, så nu ska vi ge han smärtstillande för att han inte ska ha så ont.
Men när han äter sånt blir han alldeles vimmsig. Så när han ska resa sig upp så vinglar han till lite.
Det är lite synd om honom men det ser lite lustigt ut ;)




Puppen blir okej igen!!! :D :D







KramKram


Random saker...

Nu kommer lite förklaringar och annat skumt i ett enda inlägg.

Anledningen till att jag uppdaterar oregelbundet är för att jag har skolarbete och inte har så stor lust att sitta framför datan. Så jag hoppas ni förstår.
För det andra så vill jag bara säga att jag inte har några mer ogjorda läxor denna vecka! :D
Jag har i och för sig ett matte prov men det löser sig :)
Sen så vill jag bara säga:

OMJ OMJ, SNART ÄR DET JEDWARD KONSERT!!!! (:
OMJ = Oh My Jedward för er som är lite knäppa och inte vet det...

Här nedan kommer några bilder på mig och Frida, dagen då jag sov över hos henne (:



Frida köpte fina lösnaglar :)

När Pringels anländer blir det PARTY!!

Foto på moooiiii!

Asså måste säga att mina naglar är väldigt nära lösnaglarnas längd ;D

Härmar Pringels reklamen..

YEY^^

Väldigt vackert smile av mig P:







KramKram

Farsta Centrum


Jag ÄGER nu mera den där tröjan!! :D

Och den där! Tycker båda är skitsnygga!!!

Tyvärr äger jag inte den där... Tänkte lite på ekonomin ;)

Äger inte dom där skinn byxorna heller ;) För det kändes som att man såg hela rumpan eller nått, Där är Frida min kompis med på fotot också ;D



HAHAH den lilla biten var kvar när jag skulle fota...

Min blåbärsmunk!!! Super god!! :D

Jag har köpt en mango tvål!!! Känn er avundsjuka!! >:)




Idag har jag varit i Farsta med Frida, där köpte jag två tjöjor inne på H&M och en mango tvål inne på The Body Shop!
Vi hade det väldigt trevligt.
Och jag blev ännu lyckligare när jag hade köpt mina saker, då får jag som ett lyckorus!
Nu ska jag gå och packa inför övernattningen med Frida :D







KramKram

Saker som jag inte kan överleva utan!

Här kommer en liten lista på saker (mat och dryck) som jag inte kan leva utan:


# Sorbet-glass (Jag tror inte ni behöver en förklaring på det (; )

# RISENTA, sesamkakor så är så himla goda. Jag är dödligt beroende... :P

# Varma scones... Japp jag är väldigt svag för varma nybakta scones.. MUMS...

# Tropiska frukter. Jag absolut älskar att testa nya tropiska frukter! I LOVE IT!

# Smoothies, annanas, banan kiwi, mango, hallon och jordgubbar och mycket mycket mer! Bara att mixa och dricka. Smaskens!

# Melon båtar! Ni vet sånna man köper i lösvikt? Dom som är rosa och små typ? Dom är i alla fall suuuuper goda :D

# Kidermaxi, min absoluta favorit choklad!!! Om det inte skulle komma ut en choklad gjord av Jedward of course :P














KramKram

USCH på er!!

Det här inlägget är till er människor som släpper era hundar lösa.
I alla fall ni som inte har någon kontroll på era hundar..
Idag blev min putte nutte till Gizmo BITEN av en hund, i bakbenet! Så nu har han ont och kan inte gå fullt så bra.
Vi tror också att han blev så rädd så att han kissa på sig, fy på er som låter detta ske!
Om ni ska släppa lös era våldsamma hundar så ha munkorg på dom då!
Puss på dig Gizmo och hoppas du bättrar dig snart (:



Stackars stackars lilla Gizze... :(








KramKram

Amerikanska pannkakor i stort format!





Igår lagade jag mat, och det blev till allas glädje Amerikanska pannkakor! :D
För nu när vi har flyttat och allt så ska jag börja laga mat 1 eller 2 gånger i veckan :D och diska en D:
Som ni kanske ser så blev dom som vanliga pannkakor bara att dom inte smakar likadant. För vi har ingen liten stekpanna, så ja jag misslyckades lite med utseendet. Men dom smakade jätte bra.
Jag ger maträtten...... 4+, bara för att jag inte lyckades med utseendet ;)





KramKram

Presenter

Här nedan kan ni se vad jag fick i present:



Jag fick lite nagellack, snygga inte sant?

Nagelfil med coola mönster :)

Cash från farmor och farfar

BILJETT TILL JEDWARD KONSERTEN, STÅPLATS!!!!! :D

Bio kort är alltid bra att ha! Speciellt när det är laddat med 200 spänn ;)

MASSA presentkort. Två stycken kort att handla för på Farsta tillsammans laddade med 500 kr, 150 kr på Kicks och 2 st H&M kort tillsammans laddade med 600 kr!



Nagelborttagningsmedel, min absoluta favorit body butter med en härlig tropisk doft och ansiktsrengöringsmedel som motvärkar finnar.

Sen fick jag ett Spareklot och en väska där det finns plats för två klot!! :D

Min Spareklot är igentligen lila, men på bilden ser det mer ut att vara blått.
Kan ni fatta att jag nu mera bär/rullar omkring med 10,4 kg vikt! Det är sjuuukt tungt.



Så vad tycks om mina presenter? Visst är dom grymma? (:





KramKram






Nån dags outfit..

Jag har inte så bra minne så jag minns inte vilken dag jag hade dom här kläderna. Men jag vet att det var första gången jag använde mina kläder på det här sättet. För jag tog först en långärmad tröja och ovan på den så tog jag en t-shirt. Jag såg det på ett TV program och tog inspration från det.






Långärmad tröja - Lindex

T-shirt - Antingen H&M eller Gina Tricot

Jeans - H&M 

Ops...


Så såg jag ut efter ett litet tag...

Och till sist blev det såhär ;D

Ops är det minsta man kan säga :P



Ja det här blev ett lite random inlägg, men jag ska förklara vad som hände.
I min FRIDA tidning så fick man med en eye-liner, och som många vet använder jag inte smink. Så jag började helt enkelt rita på mig själv med den. I EN SPEGEL, det är därför vissa bokstäver är åt fel håll. Ja jag vet jag är inte särskillt smart.





KramKram

My B-Day

I lördags var det min födelsedag!!! Och som dom flesta födelsedagar brukar vara så var den jätte bra :)
Det bjöds även på en del överraskningar.
Bland annat när jag satt i soffan utomhus och lyssnade på dom gamlas samtal så helt plötsligt kommer Sophie intraskandes. Och jag är frågetecknet själv! Jag fattade inget. Men blev såklart super glad :D
Och den andra överraskningen får ni se i blidformat.
Jag visar er vad jag fick i ett annat inlägg. Här kommer några bilder på min speciella dag C: 


Hemmagjord tårta med fyllningen: Mango och Passions mousse och riven blockchoklad. Toppad med: Grädde, riven blockchoklad, silver pärlor (som man kan äta), hallon, blåbär, björnbär och jordgubbar.

Ett uppfriskande dopp på min födelsedag ^^

Det var faktiskt rätt så varmt :)




Spegelblankt vatten :D

Finaste bilden C:

Jag har inte fått ett sånt här stort paket sen jag var typ 8 eller nått :P
BIG SUPRISE!






KramKram

Jag och Gizmo forever and ever








Talk to the... tass(?)



Allt jag kan säga är att jag älskar Gizmo. Har lixom inget mer att säga om det ;) 






KramKram

Smurfig





Asså ser ni hur smurfigt det ser ut? Först när jag målade la jag inte märke till det, men sen efter ett tag kom jag och tänka på det. Och sen dess kan jag bara tänka på det! Helt sjukt! Och gissa om det var krångligt att måla. Det bugga sig flera gånger och jag höll på att få ''tuppjuck'' ;D
Så det jag undrar nu är, vad tycker ni? Ser ni dom små smurfarna framför er?






KramKram

RSS 2.0